13 september 2015
17:15

Annebergs IF

Referat: Varbergs GIF FK - Annebergs IF

I ett hällande regn tog vi emot Annerberg hemma på Påskbergsvallen. Förra mötet slutade oavgjort 0-0, det var i Fässberg Cup så att de är duktiga visste vi om.

Matchbilden under hela matchen var delvis lik som i Fässberg. Vi kom inte riktigt till och var för ofta tvåa på bollarna och därmed stressade i många lägen. Under hela första halvlek hade Anneberg ett visst övertag i bollinnehav men vi kämpade på bra bakåt och de skott som kom igenom tog Isak. Till andra försökte vi få till bättre eget innehav och lite mer aggresivitet. Vi fick en del chanser men det fick även Anneberg och det blie lite en målvaktskamp och båda burvaktarna fick visa prov på klass.

Med 5 minuter kvar kommer Anneberg igenom vårt försvar och sätter 1-0. Det fantastiska är att se hur våra killar forsätter att kämpa och och med bara sekunder kvar kommer vi till ett fint blixtanfall där vi äntligen får hål på gästerna.

Matchen slutar 1-1 och det blir en mycket spännanade upplösning på matchen. Vi kan absolut spela bättre än såhär men kämpainsatsen i matchens slutskede lyfter vi på hatten för!